23 maart 2017

GSA filmmiddag: Freeheld

​​Hallo iedereen!

Na de toetsweek, op donderdag 6 april, organiseert de GSA weer een filmmiddag. Deze keer gaan we Freeheld kijken.

Freeheld is een ontroerende film over de relatie tussen politieagente Laurel en haar jongere partner Stacie. Wanneer Laurel ongeneeslijke kanker blijkt te hebben, komt ze erachter dat het niet mogelijk is dat haar partner Stacie haar politiepensioen krijgt, terwijl dit voor getrouwde heterostellen wel gewoon geregeld is. Hierop volgt een juridische race tegen de klok voor rechtvaardigheid voor Laurel en Stacie, waarbij ze geholpen worden door een homorechtenactivist die hen voor zijn eigen agenda lijkt te gebruiken.
Hier een link naar de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=p75by6GL0xU

Het is een mooie film, maar wel emotioneel, dus wees voorbereid; wij zorgen voor de zakdoekjes, maar doe vooral waterproof mascara op als je na afloop niet op een panda wil lijken:p De filmmiddag begint om 16:00 uur en voor €2 per persoon regelen wij snacks en drinken. Na afloop van de film kun je voor €5 extra ook blijven om pizza te eten en bij te komen:)

Als je zin hebt om te komen, kun je jezelf uiterlijk woensdag 5 april opgeven bij mevrouw Koster of door op deze mail te reageren. Graag donderdag 6 april voor de tweede pauze betalen zodat wij de boodschappen voor de filmmiddag kunnen doen. We hopen je te zien op de filmmiddag!

Naomi (namens de GSA)