8 november 2016

Emily in Kinder Glazen Huis Hattem

We zijn geweldig trots op onze leerlinge Emily (klas 3) die zich samen met twee vrienden voor het goede doel laat opsluiten in het Kinder Glazen Huis. Jullie steunen haar toch ook? Lees hier haar oproep.

Hey medescholieren,

Samuel Koridon (Thorbecke Klas 3), Coen Kinket (Meander Klas 2) en ik (Emily van Dijk Celeanum Klas 3C), laten ons dit jaar voor het goede doel 24 uur opsluiten in ’t Kinder Glazen Huis in Hattem.

Dit doen we op de jaarlijkse kerstmarkt in Hattem. We gaan er in op 9 december om 12.00 uur en mogen er weer uit op 10 december om 12.00 uur. Hierin gaan wij radio maken, DJ’en, lifestreamen en natuurlijk niks eten.

Het geld dat we ophalen gaat via 3FM Serious Request naar kinderen met longontsteking in Afrika, die daar helaas dood aangaan…

Wij hebben voor ons project al veel geld opgehaald, we hebben een hoofdsponsor en EUR 1000,00 gewonnen met het ideeënfestival in Hattem.

Omdat we zoveel mogelijk geld willen ophalen zouden we het gaaf vinden als jullie, medescholieren, ons project ook willen steunen. Dit kan door te doneren via: https://kominactie.3fm.nl/actie/kinderglazenhuishattem

Alvast bedankt!

Emily

glazenhuis