4 oktober 2017

Drakenbootrace

Donderdag 28 september was het wederom een waar spektakel op de Zwolse Grachten. Het Celeanum deed voor de tweede keer mee aan de Drakenbootrace. Deze race is een initiatief van het Jeugd Sport Fonds, een fonds dat kinderen financieel ondersteunt van wie de ouders geen sport(club) voor hun kinderen kunnen betalen.

Een 14-tal bedrijven en organisaties hadden zich aangemeld om deel te nemen aan deze race. Met 10 sterke ‘peddelaars’ én een trommelaar in de Drakenboot werd de strijd aangegaan tegen de ploeg van Thorbecke. Na deze spannende race, die nipt verloren werd, volgde een tweede race tegen een ploeg van de GGD IJsselland. Met een andere tactiek werd deze race … ook verloren !

Enthousiasme alom en een goede middenmoter in het algemeen klassement heeft het Celeanum bewezen dat het met recht een serieuze deelnemer is.Ons team bestaande uit de dames: Erna, Mariska, Esther, Enteke, Astrid en Afke met de mannen: Jelle, Willem, Rob, Gerard en Bert. Zij werden op spectaculaire wijze aangevoerd door onze trommelaar Cynthia.

Volgend jaar zijn wij hopelijk weer van de partij !

Fotografie: Stefan Lucassen