26 augustus 2016

Diverse mededelingen start schooljaar

Welkom terug, allemaal! We hopen dat jullie een fijne zomer hebben gehad en nog genieten van de laatste vrije dagen. Hieronder een aantal mededelingen ten behoeve van de start van het schooljaar. Een goed nieuw schooljaar gewenst en tot volgende week!

 • Emailadres. It’s Learning is veranderd en daarom zal steeds meer gecommuniceerd worden via Magister. Check voor de zekerheid Magister of je mailadres klopt. Dan voorkom je dat je belangrijke informatie van de school mist.
 • Klas- of clusterwijziging. Mocht je om wat voor reden dan ook van klas of cluster willen wisselen, dan richt je een verzoek aan de conrector van de jaarlaag. Als je in de bovenbouw zit stuur je ook een cc aan de heer Bouwhuis. De uiterste termijn voor het indienen van een wijzigingsverzoek is voor:
  – klas 1: einde introductieweek
  – klas 2 en 3: uiterlijk woensdag 31 augustus
  – klas 4: uiterlijk donderdag 1 september
  – klas 5 en 6: uiterlijk woensdag 31 augustus 12.00 uur
  In overleg met alle betrokkenen van de school krijg je uiterlijk vrijdag 2 september een antwoord op het verzoek. Op maandag 5 september zijn alle roosters definitief.
 • Rooster maandag 29 augustus, Zoom 37:
  – 13.15 – 15.30 uur Introductieprogramma brugklassers
  – 13.30 uur Roosters en boeken halen leerlingen klas 2 en klas 4
  – 14.15 uur Roosters en boeken halen leerlingen klas 3 en klas 5
  – 15.00 uur Roosters en boeken halen leerlingen klas 6
  Je gaat direct naar je lokaal, alwaar je tutor je zal ontvangen. De lokalenindeling staat op de schermen.
 • Dinsdag beginnen voor de meeste klassen de lessen volgens het rooster. Klas 4 heeft dinsdag een kennismakingsactiviteit en de brugklassers vervolgen dinsdag hun introductieprogramma, nu aan de Westerlaan.