19 december 2014

Celeanum zet zich in voor het goede doel

Armpje drukken met docenten, zaklopen, oorbellen maken, tekenen, met allerlei verschillende activiteiten probeerden de leerlingen van klas 1 tot en met 4 van het Gymnasium Celeanum geld in te zamelen voor Stichting Meedoen Zwolle. Ook de docenten lieten zich niet onbetuigd. Eén docent heeft zich zelfs helemaal kaal laten scheren en knippen voor het goede doel. Het resultaat: bijna 850 euro!

Coördinator van de kerstactiviteit Rob Bouwhuis is tevreden: “De leerlingen hebben zich fantastisch ingezet. En dit is nog maar de helft van het bedrag!” In maart gaan de leerlingen zich met een sponsorloop nogmaals inzetten voor de Stichting. Klik hier voor de foto’s.

De leerlingen van klas 6 zetten zich op een andere manier in voor het goede doel. Ze hebben zich de hele ochtend ingezet voor de ouderen in woon-, zorg- en dienstencentrum de Nieuwe Haven. Ze hebben kerststukjes gemaakt, nagels gelakt, wafels gebakken en koffie geschonken. De ochtend werd afgesloten met het gezamenlijk zingen van kerstliedjes.