2 oktober 2016

Bruggerparty

Op vrijdag 23 september was het jaarlijkse bruggerfeest. Het feest begon om 19:30 uur ’s avonds en het werd direct druk. Alle kinderen waren gezellig aan het dansen en het was erg gezellig. Toen begonnen de opdrachten om de Nuntius en Nuntia van dit jaar te vinden. De Nuntius en Nuntia zijn verkiezingen, waarbij een koppel wordt gekozen dat de Propaganda-avond (PPA) mag gaan presenteren.

Het eerste onderdeel van de avond was sinaasappelschuifelen. De kinderen moesten met een sinaasappel tussen hun lichaam gaan schuifelen, maar als je de sinaasappel liet vallen was je helaas af.

Bij het tweede onderdeel moesten de kinderen een parcours aflopen waarbij drie koppels met de beste tijd doorgingen naar de derde en laatste ronde.

De opdracht bij het derde onderdeel was opgesplist. De jongens moesten eerst met hun hoofd in een bak met eten en een flessendop uithalen, was dit gelukt dan mochten de meisjes, een roze koek zoeken in de school. Het meisje dat dit als eerste had gevonden was samen met haar partner van de Nuntius en Nuntia verkiezing. De winnaar van dit jaar zijn. IJsbrand Meijer en Esmee van der Sande.

Nadat de winnaars bekend waren ging het feestje nog lekker door met de door de DJ topgedraaide muziek. Om 22:30 was het feest afgelopen en gingen de kinderen blij naar huis.

Het was een leuk feest en hopelijk tot de volgende keer.

Kusjes de ZGB