6 december 2016

Badminton toernooi

Vrijdag 2 december werd er het jaarlijkse badmintontoernooi georganiseerd. Onze leerlingen speelden in het toernooi alleen dubbelspel. En het mag gezegd: er is door allemaal uitstekend gespeeld! Wesley en Marijn uit 2F werden zelfs kampioen.

In de gymzalen van het Thorbecke SG speelden Caitlin (3D) met Joëlle(3B) in de categorie meisjes t/m 14 jaar recreatief en Luca (3D) met Nathan (3D) in de categorie jongens 15 + competitie.

Caitlin en Joëlle wisten in hun poule alle wedstrijden te winnen, maar verloren de wedstrijd in de halve finale en werden daardoor keurig derde. Ook Luca en Nathan wisten een derde plaats te behalen.

Ook Olivier, Tobias, Wesley, Marijn, Maarten, Bas, Bastiaan en Dang, allemaal uit 2F, hebben een geslaagde badmintonmiddag gehad. Bastiaan en Dang wonnen alle wedstrijden, waardoor het in de laatste wedstrijd extra spannend was. De winnaar van deze wedstrijd ging door naar de kruisfinale. Helaas is dit net niet gelukt. Wesley en Marijn werden eerste in hun poule en in diezelfde poule werden Tobias en Olivier tweede. Bas en Maarten werden derde in hun poule. Uiteindelijk zijn Olivier en Tobias als vierde geëindigd en Wesley en Marijn mogen zich kampioen noemen!