ONLINE Informatiemiddag leerlingen en ouders groep 7/8

Beste leerlingen, geachte heer/mevrouw,

Fijn dat jullie aanwezig zijn bij onze eerste online voorlichting voor groep 8!

Tijd
De lijn staat ’s middags open vanaf 15.45 uur, start 16.00 uur en ’s avonds vanaf 19.15 uur, start 19.30 uur. De bijeenkomst duurt ongeveer een uur, misschien iets langer.

Links
Je kunt gemakkelijk meedoen via de volgende linkjes van Youtube:

Tijdens de voorlichtingen kunnen vragen gesteld worden via de YouTube-chat.

Documenten
Tijdens de presentaties zullen de docenten en de zorgcoördinator powerpoints en andere middelen gebruiken.

Latijn: Introductie
Cambridge Engels: 10-minute ABC document 10-minute ABC challenge ppt
Wiskunde: Vlieg je mee?  Zeemeeuw oplossing
Zorg: Zorgstructuur op het Celeanum

Programma
Het programma van de middag en de avond is hetzelfde en valt uiteen in twee delen, die tegelijkertijd plaatsvinden. Jullie moeten dus kiezen:

Algemene voorlichting: in vier lokalen worden proeflessen verzorgd en zijn leerlingen en docenten van het Celeanum aanwezig om vragen te beantwoorden. Er zijn lessen wiskunde, Cambridge Engels, Latijn en in één lokaal vertellen de maatjes (leerlingen uit klas 4) iets over hun rol als hulpmentor van de leerlingen van klas 1.

Zorg voorlichting: in een aparte stream vertelt onze zorgcoördinator Loes Dijs samen met onze leerlingbegeleider Lousan Rouw iets over de zorgstructuur op het Celeanum. Hebt u persoonlijke vragen over uw kind, dan kunt u nadien een mail sturen: ldijs@celeanum.nl. Dit omdat de chat van YouTube openbaar is voor alle deelnemers aan de voorlichting: iedereen ziet elkaars vragen.
Enquête

We zouden het erg op prijs stellen als jullie na afloop van de bijeenkomst deze enquête invullen: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KiYgV9CSYUaEKFRI-XZi8WtZpNGA24RMmkweQ9x_wLBUOUM2V1A2RjlQSVNMSUtYN1lXSU5QMFNYMi4u

Het is voor het eerst dat we zo’n onlinebijeenkomst organiseren en dat vinden we behoorlijk spannend. Graag horen we van jullie wat jullie ervan vonden, zodat we kunnen leren voor een volgende keer.

We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je nog vragen hebben over de bijeenkomst, mail dan gerust naar mdehaan@celeanum.nl.

Klik hier voor aanmelden en de data van de andere voorlichtingsbijeenkomsten. En heb je nog extra vragen aan onze leerlingen: elke maandagmiddag vanaf 15.30 – 16.30 kun je met hen chatten.

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Hartelijke groet,

Thera Kruizinga, coördinator klas 1 en nieuwe aanmeldingen
Martine de Haan, docent Klassieke Talen, Pr en communicatie Gymnasium Celeanum

april 2021
MDWDVZZ
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   
« mrt   mei »