Schoolgids

Elk jaar geeft het Celeanum een uitgebreide schoolgids uit. Hierin staan lestabellen, schoolresultaten en andere wetenswaardigheden. Ook is er een korte informatiefolder over het Celeanum.

Als school willen we dat uw kind een onvergetelijke schooltijd heeft. Naast het leren, wat de basistaak is en blijft van de school, organiseren we activiteiten buiten het verplichte lesprogramma om. Zo maken we de schooltijd extra leuk, inspirerend en levendig. De kosten zijn per leerjaar verschillend. In overleg met de oudergeleding van de medezeggenschapsraad wordt de hoogte van de ouderbijdrage jaarlijks vastgesteld.
Ook de ouderraad bekostigt jaarlijks een aantal activiteiten en vraagt daar een vrijwillige bijdrage voor. Wij vinden het belangrijk dat alle leerlingen mee kunnen doen aan deze activiteiten en programma’s. Alle leerlingen horen erbij en mogen meedoen, ook wanneer ouders de vrijwillige ouderbijdrage niet betalen. Dit geldt voor alle onderdelen, inclusief excursies, reizen en extra vakken buiten het reguliere curriculum, waarvoor een vrijwillige ouderbijdrage wordt gevraagd. Wél is het zo, dat de ouderbijdrage hard nodig is om alle geplande extra activiteiten door te kunnen laten gaan. Schooluitjes, bijlessen, reizen naar het buitenland, tweetalig onderwijs en/of extra muziek- of technieklessen zouden zonder deze bijdrage niet (allemaal) mogelijk zijn. Daarom vinden we het fijn als u de vrijwillige ouderbijdrage betaalt. Zo kunnen wij elk jaar leuke schoolactiviteiten blijven organiseren en uw kind een onvergetelijke schooltijd bieden.

De schoolgids wordt op papier verstrekt aan de leerlingen van klas 1 en tijdens de Open Dag. De schoolgids 2022-2023 is op de site digitaal in te zien via een doorbladerbare pdf en als gewone pdf

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ook is er een voorlichtingsbrochure 2021-2022: gewone pdf en doorbladerbaar.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.